Home Airwheel AirWheel X6 review

AirWheel X6 review

0
AirWheel X6 review

Vandaag gaan we het hebben over een coole en geavanceerde elektrische eenwieler, namelijk de AirWheel X6 zelfbalancerende elektrische eenwieler. Voor dit apparaat heeft AirWheel vele geavanceerde en intelligente technologie├źn toegepast om hem super cool en aantrekkelijk te maken. Laten we eens een kijkje nemen wat de AirWheel X6 zoal te bieden heeft.

  • Een wielgrootte van 16 inch om veiliger en makkelijker te rijden.
  • Geavanceerde behuizing met silicagel wat zeer robuust, brandwerend, oxidatie bestendig en makkelijk schoon te maken is.
  • De AirWheel X6 heeft een systeem upgrade gekregen, waardoor de CPU krachtiger en sneller is.
  • Een indicator die de batterijduur aangeeft en een metalen aan/uit knop wat samen met de behuizing er zeer elegant uitziet.
  • Zeer intelligente technologie die een upgrade heeft gekregen, waardoor je bewegingen nog beter worden gemeten en je nog veiliger rond kan rijden met de AirWheel X6.

Zoals je hierboven kan zien is de coole en geavanceerde zelfbalancerende elektrische AirWheel X6 een product dat nog beter is dan zijn voorgangers. Op het gebied van veiligheid en mobiliteit zijn er veel dingen aangepast, waardoor dit een elektrische eenwieler is die je zonder spijt aan kan schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in