Home Blog Solowheel Hovertrax eenwieler

Solowheel Hovertrax eenwieler

410
0

Sinds het betreden van de Chinese markt heeft Solowheel veel draagbare elektrische eenwielers uitgebracht. De Solowheel Hovertrax is het meest geavanceerde product van deze fabrikant, waar veel nieuwe technologieën inzitten. Er wordt gebruik gemaakt van twee wielen, waardoor twee keer zoveel tractie en balans wordt bereikt. De Solowheel Hovertrax heeft een lithium-ion batterij en een unieke draaitechnologie. Deze technologie detecteert automatisch de bewegingen van de gebruiker, waardoor het sturen een stuk makkelijker wordt. Laten we eens kijken wat deze geavanceerde elektrische scooter te bieden heeft.

»» Winkel hier voor de nieuwste hoverboards

In doos waar het apparaat in wordt verstuurd zit de Solowheel Hovertrax, een handleiding, oplader en een kabel hiervoor. De buitenkant van de wielen hebben een felrode kleur, zodat mensen om je heen hem eerder zien. Het ontwerp heeft de vorm van een zandloper en is erg licht en uniek. Het totale gewicht van de Solowheel Hovertrax is 5 kg en hij is ook erg compact. Dit is erg praktisch, aangezien je hem in een rugzak kan doen.

Solowheel Hovertrax kopenVoordat je het apparaat kan gebruiken moet je hem eerst opladen. Hier hoef je alleen niet lang op te wachten, omdat hij binnen een uur al opgeladen is. De meeste smartphones zijn niet eens binnen deze tijd opgeladen. De prestaties van de Solowheel Hovertrax zijn geweldig en dit komt zeer waarschijnlijk doordat de fabrikant heeft geleerd van de vele andere producten die al uitgebracht zijn. Vanwege de accurate zelfbalancerende technologie hoef je geen tijd te besteden aan het leren van het apparaat. Je hebt direct 360 graden vrijheid en je komt direct over als iemand die het apparaat al jaren gebruikt.

Vanwege de karakteristieke structuur heeft de Solowheel Hovertrax twee sensoren voor zowel de gyroscoop als de snelheidsmeter. Door iets naar voren of achteren te leunen zal je beginnen met bewegen, waarbij een maximum snelheid van 8 km per uur wordt bereikt en je hebt altijd het gevoel dat je alles volledig onder controle hebt. Al met al is het dus een prima apparaat voor beginners die de leuke markt van de elektrische eenwielers willen ontdekken, maar ook voor gevorderde gebruikers die eens iets nieuws willen.

»» Winkel hier voor de nieuwste hoverboards

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in