Home Blog Hoverboard kopen? Houd hier rekening mee

Hoverboard kopen? Houd hier rekening mee

1
Hoverboard kopen? Houd hier rekening mee

Voor de start van het vakantieseizoen van 2015 waren hoverboards de items die hoog op de verlanglijstjes van veel personen stonden. Recente artikels over de lage kwaliteit van sommige merken en modellen van dit persoonlijke transportapparaat hebben sommige klanten echter weerhouden om een hoverboard te kopen.

Er zijn berichten over hoverboards met explosiegevaar en andere veiligheidszorgen met betrekking tot de componenten van de artikelen. Duizenden hoverboards die in beslag waren genomen in de havens van het Verenigd Koninkrijk bevatte onveilige stekkers, wat de kans op oververhitting vergroot, waardoor de hoverboard in brand kan vliegen of nog erger. Hoverboards zijn voor de rest verbannen in vluchten van British Airways, Delta, United Airlines en American Airlines in verband met dit brandgevaar.

Dit betekent echter niet dat alle hoverboards gevaarlijk zijn en kunnen exploderen. Dit persoonlijke vervoersmiddel is een gave gadget om te bezitten.

Daarom hebben we een koopgids gemaakt om je te helpen ontdekken welke hoverboards het waard zijn om te kopen en welke niet.

LEES OOK: Hoverboard kopen gids

 

Koop een hoverboard van een kwalitatief merk

Goedkoop gemaakte versies van hoverboards (die voornamelijk uit China komen) zijn de primaire boosdoeners bij de explosie berichten. Veel fabrikanten in China produceren hoverboards zonder merk en deze zijn goedkoper dan versies die je bijvoorbeeld in de VS kan kopen. Deze hebben echter het probleem met oververhitting wat tot explosies kan leiden. Je kan beter het zekere voor het onzekere nemen en meer geld spenderen aan een veilig hoverboard.

Populaire en betrouwbare merken die momenteel op de markt te verkrijgen zijn, zijn onder andere Hovertrax, Swagway, PhunkeeDuck, IO Hawk en Ninebot. Alhoewel hoverboards erg populair zijn, had Amazon zelfs tijdelijk hun zelfbalancerende scooters van de website gehaald in verband met de veiligheid. Verkopers van de apparaten moesten documentatie aanleveren dat hun producten voldeden aan de veiligheidsregels.

 

Weet de prijs

Als je zeker wilt zijn dat je kwalitatieve gadgets koopt en niet goedkope versies uit China, dan is het belangrijk om te weten hoeveel een hoverboard ongeveer kost. Apparaten die voor €300 of minder te kopen zijn, hebben zeer waarschijnlijk de eerder genoemde veiligheidsrisico’s. Hoverboards met de beste reviews kosten al snel zo’n €800, maar er zijn ook betrouwbare modellen die tussen de €400 en €750 kosten.

 

Lees recensies van klanten

Zoals bij elk product kan je het beste zoeken naar online reviews van hoverboard modellen voordat je een aanschaft. Zodoende krijg je een beter idee wat je kan verwachten van dit specifieke hoverboard model en tijdens je zoektocht kom je mogelijk ook mooie deals tegen.

Let goed op je eigen veiligheid en geniet van je hoverboard!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in