Home Blog Tweewielige elektrische scooter

Tweewielige elektrische scooter

424
0

Laten we eens een kijkje nemen naar deze tweewielige elektrische scooter. Het is net als een paar zelfbalancerende rolschaatsen. Van buiten ziet dit apparaat er simpel uit, maar binnenin zit het vol met technologie.

»» Winkel hier voor de nieuwste hoverboards

Je kan verschillende kleuren uitkiezen voor deze tweewielige elektrische scooter en hij is zeer compact en weegt maar 10 kg. Wanneer je hem dus niet gebruikt kan je hem makkelijk dragen of in een rugzak doen. Zoals gezegd heeft het apparaat twee wielen, maar daarnaast ook pedalen, elektrische motoren, sensoren en een snelheidsmeter. Je beweegt voornamelijk voort door middel van het bewegen van je benen, voeten en hakken. Leun naar voren of naar achteren om in deze richtingen te bewegen. Het maakt in principe niet uit hoe je op deze tweewielige scooter gaat staan, aangezien beide kanten voor of achter kunnen zijn. De ingebouwde batterij moet 1 uur opgeladen worden, wat zeer snel is en het bereik is 20 kilometer. De maximale snelheid is tot slot 10 kilometer per uur.

Laten we de basiskenmerken eens op een rijtje zetten.

  • Snelheid: 10 km per uur
  • Bereik: 20 km
  • Oplaadtijd: 1 uur
  • Totale gewicht: 10 kg
  • Maximale belasting: 90 kg

Al met al is deze tweewielige elektrische scooter uitstekend voor studenten om de afstand van hun appartement naar school af te leggen. Ook kunnen warenhuis-, vliegveld-, beveiliging- en hotelmedewerkers er prima gebruik van maken, waardoor ze een hoop energie besparen. Als je tenslotte van de krachttraining bent, dan kan je hem ook gebruiken als een dumbbell van 10 kg, erg handig. Je zal zeker opvallen en met een prijs van zo’n €375 is hij zeer betaalbaar.

»» Winkel hier voor de nieuwste hoverboards

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in