Rocket Skates

Van oefening tot entertainment, Rocket Skates veranderen de manier waarop je naar transport kijkt. Alhoewel je mogelijk denkt dat deze lijken op traditionele oude rolschaatsen van je, zijn ze totaal anders. Voeg een gemotoriseerde batterij toe en de mogelijkheid om te schakelen tussen wandelen en rollen naar je plaats van bestemming en dan komt het niet als een verrassing dat Rocket Skates steeds populairder beginnen te worden.

Als je nog nooit eerder van Rocket Skates gehoord hebt, dan ben je niet de enige. Deze groeiende trend is pas recentelijk populair aan het worden, maar het begint snel een van de populairste gadgets op de markt te worden. Veel personen gebruiken deze rolschaatsen als een effici├źnte alternatieve manier qua kosten om naar het werk te gaan, terwijl andere personen juist een nieuwe manier van beweging en training uit willen proberen.

Maak je er klaar voor om deze unieke rollende schoenen aan te doen en leer alles over Rocket Skates. Dit is onze volledige review over deze grappige rollers.

 

Wat zijn Rocket Skates?

Rocket Skates lijken erg veel op rolschaatsen of skeelers, aangezien ze van beide een praktisch gemak lenen. Je kan snel rond schaatsen met skates met wielen, maar voor rolschaatsen en skeelers moet je je eigen kracht gebruiken om voort te bewegen. Dit apparaat werkt dankzij twee gemotoriseerde wielen op elke skate.

Er zijn verscheidene redenen waarom Rocket Skates steeds populairder beginnen te worden. Een primaire focus moet zijn dat deze skates de perfecte manier zijn om je voort te bewegen in drukke stedelijke gebieden. Of je nu naar je school wilt gaan of gewoon van je appartement naar je werk wilt reizen, doe een paar van deze skates aan en je zal veel sneller gaan dan wat je voeten kunnen doen.

Nog een reden waarom veel personen een beroep doen om Rocket Skates is vanwege de fysieke voordelen die ze bieden. In tegenstelling tot een gemotoriseerde scooter of een tweewielig hoverboard (welke beide niet veel inspanning vereisen), zijn deze skates net zo veel een workout als dat ze iets anders zijn. Pas je workout routine eens aan en voeg wat plezier aan je leven toe met deze apparaten.

Of je nu snel door het centrum van de stad wilt voort bewegen of iets nieuws wilt doen tijdens je workout, Rocket Skates zijn de perfecte nieuwe aanvulling.

Rocket Skates kopen

Design

Een van de grootste nadelen van skeelers en rolschaatsen is dat ze ook echt alleen dat zijn. Dit betekent dat rijders een paar extra schoenen mee moeten nemen als ze van plan zijn om te lopen nadat ze klaar zijn met skaten. Deze skates maak je gewoon vast aan de schoenen die je al draagt. Je zal echt genieten van hoe makkelijk het is om tussen het rijden met skates en wandelen te schakelen.

 

Functie en werking

Wanneer je nagaat dat deze skates nog maar net beschikbaar zijn, is het aardig indrukwekkend dat ze alles goed doen op het gebied van functie en werking. Aangezien het er op lijkt dat RocketSkates alles hebben wat je nodig hebt, is het moeilijk om in te beelden hoe nieuwe modellen kunnen verbeteren.

Om dit apparaat te gebruiken doen rijders twee skates aan. De rode riem is de leidende skate en de zwarte de volger, dus doe ze aan op basis van je voorkeur. Zodra je ze goed vast hebt zitten kan je de meegeleverde app gebruiken om je snelheid te bepalen. Je kan de snelheid ook aanpassen door met je hak naar beneden te drukken om sneller te gaan en deze opheffen zorgt ervoor dat je langzamer gaat. Het vergt wat inspanning om hier aan te wennen, maar je zal snel zien dat Rocket Skates erg logisch zijn wanneer je overweegt hoe ze werken.

Zodra je je bestemming hebt bereikt maak je je skates los en maak je ze vast. Je kan je schoenen aanhouden en niemand zal doorhebben dat je net je eigen setje gemotoriseerde rolschaatsen aan hebt gedaan.

 

Top twee modellen

RocketSkate maakt momenteel twee verschillende modellen. Dit zijn de R5 en de R10 modellen.

De R5 heeft een maximale snelheid van 11 km/h, wat een aardige hoge snelheid voor rolschaatsen is. We raden altijd aan om de snelheid langzaam op te bouwen en vergeet niet dat je de snelheid via de app kan monitoren. Daarnaast biedt de R5 een bereik van 8 km, voordat de batterij leeg zal raken en steeds minder krachtig zal worden. Rijders zullen de beste resultaten van de R5 in dat eerste uur ervaren en daarna duurt het 2,5 uur om hem weer volledig op te laden. De R5 is een robuust instapmodel voor personen die Rocket Skates uit willen proberen.

Het topmodel van de RocketSkate is de R10. Dit model heeft een dubbel bereik van 16 km en hij heeft een maximale snelheid van 19 km/h, wat een flinke snelheid is. Als je bang bent dat de R5 niet krachtig genoeg is of het niet lang genoeg uit zal houden, dan is de R10 mogelijk het model dat je nodig hebt.

Goedkoopste Rocket Skates

Beide skates hebben een verschillende kleurenschema. De R5 is verkrijgbaar in blauw en rood, terwijl de R10 in zilver en zwart te bestellen is. Beide modellen kunnen bestuurt worden door de app die geschikt is voor iOS en Android besturingssystemen.

Sommige gebruikers moeten mogelijk ook overwegen dat de R5 een maximaal gebruikersgewicht van 80 kg aan kan, terwijl dat bij de R10 110 kg is.

Vind de perfecte hoeveelheid snelheid, kracht en esthetische waarde met de R5 of R10 Rocket Skates.

 

Overzicht R5 & R10

R5

 • Bereik: 8 km
 • Max snelheid: 11 km/h
 • Afmetingen: 20 x 22 x 23 cm
 • Gewicht: 3 kg (leider) + 1,5 kg (volger)
 • Motor: 50W DC Hub Motor x 2
 • Batterij: Li-ion oplaadbaar x 1
 • Oplaadtijd: 2,5 uur
 • Max gebruikersgewicht: 80 kg
 • Aangedreven skates: 1 gemotoriseerde skate
 • http://actonglobal.com/products/r5/

R10

 • Bereik: 16 km
 • Max snelheid: 19 km/h
 • Afmetingen: 20 x 22 x 23 cm
 • Gewicht: Elk 3,4 kg
 • Motor: 50W DC Hub Motor x 4
 • Batterij: Li-ion oplaadbaar x 2
 • Oplaadtijd: 2,5 uur
 • Max gebruikersgewicht: 110 kg
 • Aangedreven skates: 2 gemotoriseerde skates
 • http://actonglobal.com/products/r10/

 

Conclusie Rocket skates

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe methode van beweging of elke maand geld wilt besparen dat je anders aan benzine uitgeeft. Met de Rocket Skates zal je het beste van beide werelden krijgen.

Deze unieke skates halen inspiratie uit een origineel concept, maar voegen een geheel nieuw element toe. Met een gemotoriseerd systeem dat je kan besturen met je telefoon, zullen rijders met hoge snelheden naar een plaats van bestemming rollen. En aangezien het inspanning en aandacht vereist krijg je ook nog een beetje een workout terwijl je aan het rijden bent.

Rocket Skates kopen tips

Rijders die op zoek zijn naar iets leuks en unieks zouden deze skates zeker moeten overwegen. Alhoewel ze erg veel lijken op je oude rolschaatsen of skeelers, zal je erg snel realiseren hoeveel plezier deze gemotoriseerde skates bieden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in