Home Blog Elektrische eenwielers die in de kofferbak van je auto passen

Elektrische eenwielers die in de kofferbak van je auto passen

0
Elektrische eenwielers die in de kofferbak van je auto passen

Elektrische eenwielers werden voorheen alleen door kantoormedewerkers en beveiligingspersoneel gebruikt. Maar vandaag de dag richten steeds meer bedrijven zich op de normale gebruiker, vooral op degenen die in grote steden leven en last hebben van files. Fietsen en elektrische fietsen kunnen dit probleem ook oplossen, maar de afmetingen beperken hun gebruik, aangezien je ze niet makkelijk kan dragen. Zelfbalancerende elektrische eenwielers zijn hier de perfecte oplossing voor, aangezien ze licht genoeg zijn om te dragen en ze zijn ook erg compact, waardoor je ze in de kofferbak van de auto kan doen. Zodoende kan je vanaf de parkeerplaats naar je plaats van bestemming rijden. Hieronder gaan we het hebben over elektrische eenwielers die je in de kofferbak van je auto kan doen.

Solowheel

Dit is een bekend merk en heeft veel innovatieve technologie├źn ontwikkeld en soms waren ze daar zelfs de eerste in. De nieuwste producten van Solowheel hebben een erg licht ontwerp en zijn gemaakt om goed waterbestendig te zijn, zodat ze in veel verschillende omgevingen gebruikt kunnen worden. Het gebruikte materiaal zal niet snel beschadigen, dus je hoeft je niet druk te maken over krassen wanneer je valt tijdens het leren rijden. De Solowheel eenwielers hebben een LED licht en zeer kwalitatieve batterijen waar de temperatuur constant van gemeten wordt. Zodra een batterij te heet wordt schakelt het apparaat zichzelf uit om goed af te koelen. Deze elektrische eenwielers zijn binnen een uur al volledig opgeladen, je kan snelheden van 16 km per uur bereiken en de batterij heeft een bereik van maximaal 25 km.

Hovertrax elektrische scooter

Op het gebied van uiterlijk is de tweewielige elektrische scooter van Hovertrax het aantrekkelijkst. Het lijkt een beetje op een kleine versie van een Segway, maar dan zonder de handgrepen. Ook is deze uiteraard meer draagbaar en je kan hem misschien het beste zien als een skateboard met twee grote wielen. Hovertrax is het eerste bedrijf die een tweewielige zelfbalancerende scooter heeft ontworpen. De gebruiker verplaatst zichzelf met de Hovertrax door te bewegen met het lichaam. Tijdens dit bewegen zorgt het geavanceerde systeem ervoor dat je je balans behoudt. De structuur van dit apparaat is simpel maar robuust en de wielen draaien onafhankelijk van elkaar. Elk wiel heeft een motor, snelheidsmeter en gyroscoop en tijdens het draaien zullen de wielen elk een kant op draaien, zodat je een bocht kan nemen.

AirWheel Q3 elektrische eenwieler

Elektrische eenwielers kopenDe AirWheel Q3 is een elektrische eenwieler die je snel onder de knie hebt en geschikt is voor forensen. De Q3 heeft een snelheidsbegrenzer, batterij indicator, kantelbescherming, veiligheidstips en andere functies om de gebruiker volledig te beschermen en tegelijkertijd de levensduur van het apparaat te verlengen. De batterij in de AirWheel Q3 kan 1800 keer opgeladen worden voordat deze vervangen moet worden. Het maximale draaggewicht is 120 kg en de topsnelheid 18 km per uur. Nadat je deze elektrische eenwieler binnen een uur opgeladen hebt, is het bereik 16 tot 65 km.

Segway i2 elektrische scooter

De Segway i2 is een relatief licht product van Segway. Hij maakt het mogelijk om elke dag van en naar je werk te forensen. Nadat je de Segway i2 volledig hebt opgeladen kan je zo’n 38 km rijden en je kan ook soepel van een trap afrijden. Zelfs wanneer je een steile helling tegenkomt zal deze elektrische scooter daar geen problemen mee hebben. Ook kan je deze zonder problemen in je kofferbak doen.

Er zijn uiteraard meer elektrische eenwielers die geschikt zijn voor in je auto, maar dit zijn de meest representatieve, geavanceerde en populairste. Als je je dus snel en gemakkelijk van de parkeerplaats naar je werk wilt verplaatsen, dan zijn de bovenstaande elektrische eenwielers zeer goede opties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in