Home Elektrische eenwieler Segwheel elektrische eenwieler van goud

Segwheel elektrische eenwieler van goud

427
0

De meeste personen die een bedrag met veel nullen op hun bankrekening hebben staan zullen wel bekend zijn met het bedrijf Goldgenie. Dit bedrijf ontwerpt luxe goederen en dan meestal van goud. Goldgenie heeft al veel gouden iPhones uitgebracht en deze keer focust het bedrijf zich op de elektrische eenwieler van Segwheel.

Het zal nog wel even duren voordat de elektrische eenwieler wereldwijd veel gebruikt gaat worden, maar dat betekend niet dat Goldgenie er niet iets moois van kan maken. Daarnaast is de elektrische eenwieler in China al enorm populair. Deze speciale editie van Segwheel heeft een behuizing van 24k goud. En om hem nog mooier te maken heeft deze Segwheel ook een elegant borduurwerk aan beide kanten.

Afgezien van het gouden uiterlijk functioneert deze Segwheel net zo als het standaard model. De functies en de prestaties zijn precies hetzelfde en je kan nog steeds met deze elektrische eenwieler door de straten rijden en genieten van alle aandacht die je zeker weten zal krijgen.

Aangezien deze elektrische eenwieler volledig van goud is, is de prijs niet mals, namelijk 45.360 dollar. En als je er meer geld voor over hebt, dan kan je er ook nog voor kiezen om er diamanten of andere edelstenen op te laten zetten. Je zal zeker weten een unieke elektrische eenwieler hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in