Eenwielers zijn meer dan alleen exclusieve items voor circus clowns of carnaval activiteiten. De Chinese fabrikant Ninebot heeft de Ninebot One E+ elektrische eenwieler uitgebracht om de manier van vervoer voor altijd te veranderen.

Vergelijk prijzen nu bij:

Deze elektrische eenwieler heeft een intelligent systeem, waardoor je de rotatiesnelheid en kracht van de motor kan aanpassen. Leun naar voren en je zal voorwaarts bewegen en leun naar achteren voor een achterwaartse beweging. Stuur met je lichaam en je zal de kant op gaan die jij wilt. Vanwege de ingebouwde gyroscoop en andere geavanceerde technologie zal de eenwieler automatisch de balans bewaren, waardoor je alleen in extreme situaties bang hoeft te zijn dat je valt. De calculatie is zeer accuraat en wordt honderden keren per seconde gecontroleerd.

Je kan de Ninebot One E+ op verschillende ondergronden gebruiken. De ultra dunne borstelloze motor en een dikte van maar 40 cm zorgt ervoor dat het apparaat erg licht is. De motor is goed afgesloten en zeer veilig waardoor je zelfs in slechte weersomstandigheden gebruik kan maken van dit unieke apparaat. Het design van de Ninebot One E+ is modulair, wat betekend dat je alles zelf heel makkelijk los kan maken en vervangen wanneer dat nodig is. Je hebt de keuze uit twee soorten lithium-ion batterijen. De eerste optie is 83Wh en binnen 60 minuten opgeladen en de tweede optie is 240Wh en deze is binnen 120 minuten opgeladen.

Vergelijk prijzen nu bij:

Het totale gewicht van de Ninebot One E+ is 14,2 kg. Op de bovenkant zit een handgreep waardoor je dit apparaat makkelijk op kan tillen en dragen wanneer dat nodig is. De behuizing van het apparaat is gemaakt van een erg sterke magnesiumlegering en de pedalen hebben een ruwe laag waardoor je altijd stevig staat. De elektrische eenwieler van Ninebot heeft een geweldige maximale snelheid van 22 km per uur en je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren.

Ninebot One kopenDe Ninebot One E+ heeft een beveiliging die je op drie verschillende manieren zal waarschuwen, namelijk door: geluid, licht en vibratie. Deze beveiliging wordt toegepast tijdens een te hoge snelheid, extreme kanteling, wanneer de batterij bijna leeg is of tijdens technische storingen of oververhitting. Om de status van deze elektrische eenwieler beter in de gaten te kunnen houden, heeft de fabrikant een app uitgebracht die Ninedroid heet. Deze app is geschikt voor elke smartphone en geeft alle nodige en nuttige informatie die je maar wilt.

Vanwege de vele technische snufjes en handige extra’s is de Ninebot One E+ de beste elektrische eenwieler die je op het moment kan krijgen. Met een vanaf prijs van €739 is hij zeker niet goedkoop, maar je zal zeker geen spijt hebben van de aankoop en er jaren plezier van hebben.

Vergelijk prijzen nu bij:

2 REACTIES

  1. “Vanwege de vele technische snufjes en handige extra’s is de Ninebot One E+ de beste elektrische eenwieler die je op het moment kan krijgen. Met een vanaf prijs van €739 is hij zeker niet goedkoop, maar je zal zeker geen spijt hebben van de aankoop en er jaren plezier van hebben.”

    lijkt zeer interessant. Waar kan ik hem kopen aan dei prijs?

  2. “Vanwege de vele technische snufjes en handige extra’s is de Ninebot One E+ de beste elektrische eenwieler die je op het moment kan krijgen. Met een vanaf prijs van €739 is hij zeker niet goedkoop, maar je zal zeker geen spijt hebben van de aankoop en er jaren plezier van hebben.”

    Waar kan ik hem kopen aan deze scherpe prijs?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in